♥ ZeePunya ♥
ZEE.PUNYA
♕ Welcome to my UNPRIVATE DIARY So ? Haha and This is your path Dashboard | +Follow ♕
story
بسم الله الرحمن الرحيم

## I don't think its too late for the wishes right :3 as owner of this beutiful blog. im feeling great to say HAPPY EID MUBARAK to all my followers and stalker i love you all so muchh muahmuahmuah##

*however, still not too late jugak mau ceritakann!! lets chek it out my feelings*

H.A.P.P.Y
pulang beraya dengan hati yang heppy / examm aritu pointer naik / pointer dengan dia sama lagi macam sem satu / pulang sabah dengan kekasih hati / internet da okey sejak seminggu beerlaluu pokoknya daunnya bunganya buahnya happyy laa  

U.N.H.A.P.P.Y
ada housemate yang macam mr.bean yang tak sedar diri / kerjanya makan duit and tindas org sabah / behutang dengan kita tak mau bayar tapi kalau kita behutang dengan dia malar dimintanya sampai dapat *kurang ajar*  -_-'' / pengotor, lepas memb*ang tak tau nak flush / posting kat klinik kesihatan *perjanjian di hospital*/ tiada shift pagi dan petang direct kerja 8a.m-5p.m / tiada pengangkutan di sediakan ke klinik / tinggal di homestay bayar sendiri T__T / dari homestay berjalan kaki ke klinik 2km 4hari beturut-ii di bulan ramadhan *rahmat*  / hari raya kedua sudah dilanda sakit sehingga raya keempat / beraya di rumah dalam bilik / duit raya kurang  !!

C.O.N.C.L.U.S.I.O.N
tabah kan hati tenangkan jiwa/ solat jangan tinggal/ readyy for semester1 year 2 another one week T_T

**ampun maaf dipinta mensuci hening dosa**

nahh duit raya :P
*okey tipu

old school
say hai
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Hai im zeema! do follow and leave me a comment or footprint at Tagboard :)


Navigation

About Love Entries


Scream here
✿ own name ✿
✿ harsh word not allowed in this area! ✿
✿ clik "POST" only once ✿

Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google
Re-Edited by : zee.punya

- END -